Telefoonnummer

0620955576

Email

info@yogametmonique.nl

Openingstijden

Ma-do

Zit je te twijfelen of yoga wat voor je is? Neem de stap en kom een les meedoen. Ik weet dat het altijd spannend is om iets te gaan doen wat je nog niet eerder hebt gedaan of om naar een nieuwe plek toe te gaan waar je nog niet eerder bent geweest en waar nieuwe mensen zijn (bij ons komen echt alleen maar heel leuke en lieve mensen).
Maar het is oh zo goed om eens uit je comfortzone te stappen en het gewoon te doen. Daarna weet je gelijk of yoga iets voor je is en je kunt trots zijn op jezelf dat je weer iets nieuws gedaan hebt.
Je hoeft niet lenig te zijn om yoga te doen, iedereen kan het. Het gaat namelijk niet om die perfecte houding maar om het samen laten komen van je lichaam, je denkgeest en de adem oftewel het voelen van je lichaam.
Ieder lichaam is anders want iedereen heeft een andere lichaamsbouw en misschien voelt de 1 zich erg stijf en is de ander juist super lenig maar dat wil niet zeggen dat degene die lenig is beter is dan degene die niet lenig is. Het kan zelfs zo zijn dat degene die lenig is totaal geen contact kan maken met z’n lichaam terwijl degene die minder lenig is dit wel kan.
Iedereen die naar yoga komt heeft weer een andere reden waarom hij yoga doet. De 1 wil weer meer gaan bewegen, de ander wil rust vinden in zichzelf, de ander heeft lichamelijke klachten of een burnout, de volgende wil kracht opbouwen. Door yoga te doen gaan die klachten misschien niet gelijk weg maar je wordt je wel bewust van je lichaam, van je adem en zo leer je jezelf beter kennen. Misschien kom je erachter wat je valkuilen zijn of wat jou triggert en wees dan lief voor jezelf en weet dat je goed bent zoals je bent ❤️
Al onze lessen zijn toegankelijk voor beginners.

Recommended Articles