Ruimte of zaal huren in Rotterdam IJsselmonde

Je kunt bij ons een ruimte of zaal huren in Rotterdam IJsselmonde. We verhuren zowel de kleine zaal als de grote zaal. Ben je op zoek naar een ruimte voor je wekelijkse lessen of wil je incidenteel iets huren voor bijv. een workshop, coaching, training, vergadering of voor een gezellige avond dan kan je bij ons terecht.

De kleine zaal is alleen te huur voor een training, coaching, workshops of lessen en de huur is vanaf €12,50 euro per uur exclusief BTW. Hier komen eventueel nog schoonmaakkosten bij.
De grote zaal is ook te huur voor andere gelegenheden maar tot uiterlijk 22.00 uur. De huur is vanaf €30 per uur en de schoonmaak- en administratiekosten zijn €60. Deze kosten zijn inclusief BTW.

Kleine zaal
Grote zaal huren in IJsselmonde

Er zijn 50 stoelen, 5 tafels en 3 klaptafels aanwezig welke in verschillende opstellingen geplaatst kunnen worden. Zo kan je een hele lange tafel neerzetten voor bijv. een etentje of je maakt er een blok van voor een vergadering.
In de grote zaal is ook een zithoek met een lage tafel waar men kan chillen en er staat een bar die gebruikt kan worden om eten en drank neer te zetten.

We hebben 2 Senseo koffiezetapparaten, 2 waterkokers en er is gefilterd water aanwezig.

Optioneel te huur zijn:
– beamer €25.
– 2 JBL speakers die gekoppeld kunnen worden en op verschillende plaatsen kunnen staan €10 per speaker.
– witte katoenen tafelkleden, totaal 8 stuks, prijs per tafellaken €5.

Lange tafel in grote zaal
Grote zaal

Op verzoek kunnen er verse bloemen geplaatst worden op de tafels.
Dus wil je een ruimte of een zaal huren in Rotterdam IJsselmonde neem dan contact met ons op.

Vergader ruimte
Vergader opstelling
Zithoek
Zithoek
Zaal huren in Rotterdam
Zaal huren in Rotterdam