Telefoonnummer

0620955576

Email

info@yogametmonique.nl

Openingstijden

Ma-do

Welkom bij onze zaalverhuurservice in Rotterdam IJsselmonde! Of je nu op zoek bent naar een intieme setting voor je wekelijkse lessen of een ruime locatie voor een workshop, coaching, training of vergadering, wij hebben de perfecte ruimte voor jou. Onze faciliteit biedt zowel een kleine zaal als een grote zaal, waardoor we aan diverse behoeften kunnen voldoen. Met onze flexibele huuropties kun je onze ruimtes zowel incidenteel als op regelmatige basis huren, afhankelijk van jouw vereisten. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en reserveer vandaag nog jouw ideale ruimte voor jouw activiteit of bijeenkomst!

Grote zaal

Onze grote zaal is beschikbaar voor diverse activiteiten, waaronder trainingen, vergaderingen, coachingssessies, workshops en lessen. Met een capaciteit van 50 stoelen en 16 tafels, biedt de zaal verschillende opstellingsmogelijkheden om aan jouw behoeften te voldoen.

De grote zaal is verdeeld in twee delen: het eerste deel is uitgerust met een bar en vier eettafels, terwijl het tweede deel ruimte biedt voor de hoofdactiviteit. Je hebt ook de mogelijkheid om de twee delen te combineren of af te scheiden met behulp van drie kamerschermen die tot je beschikking staan. Het tweede deel beslaat een oppervlakte van 80 m² (8 bij 10 meter), terwijl de totale zaal een indrukwekkende 150 m² omvat.

Onze keuken is uitgerust met een standaard koffiezetapparaat, een Senseo koffiezetapparaat, een waterkoker en gefilterd water. Daarnaast bieden we optioneel een beamer en twee JBL-luidsprekers aan die gekoppeld kunnen worden voor audiovisuele ondersteuning tijdens jouw evenement.

Grote zaal

Reserveer vandaag nog jouw ideale ruimte in Rotterdam IJsselmonde en neem contact met ons op.

Bar en zithoek in grote zaal
Tafels, zithoek en bar in grote zaal

Kleine zaal

Ontdek onze knusse en veelzijdige kleine zaal, perfect voor trainingen, coaching, workshops en lessen! Met zijn overvloed aan natuurlijk licht, flexibele opstellingen en comfortabele voorzieningen, biedt deze ruimte de ideale omgeving voor jouw activiteiten. Met een oppervlakte van 56m2, uitgerust met 20 yogamatten, 14 meditatiekussens, 6 bolsters, dekens en kussens, staat alles klaar voor een inspirerende en ontspannen ervaring.

Kleine zaal
Kleine zaal als vergaderruimte
Kleine zaal als vergaderruimte

Zaal boven

De zaal boven is op het moment niet te huur.

Zaal boven
Zaal boven
Zaal boven
Zaal boven
Zaal boven
Zaal boven

De tarieven zijn op te vragen via e-mail of whatsapp, tarieven zijn incl. 0% Btw.