Tarieven

Abonnement
1 les per week              € 40,-     per maand (€ 10 per les)*
2 lessen per week        € 60,-     per maand (de 2e les is € 5,00 per les)
Onbeperkt                    € 75,-     per maand

Het lidmaatschap is doorlopend en je kan opzeggen wanneer je wil. Betaalde lessen worden niet terugbetaald.
*Als er in een maand minder of meer dan 4 lessen zijn bijv. 3 of 5 lessen zijn dan wordt het maandbedrag aangepast bijv. Bij 1 les in de week naar respectievelijk € 30 of € 50 per maand en bij 2 lesen per week naar respectievelijk €45 of € 75.

Strippenkaart
10 lessen, geldigheid 3 maanden € 110,–
10 lessen, geldigheid 6 maanden € 140,–

Een proefles kost € 7,50. Een tweede proefles € 10,-.
Een losse les kost € 12,50

Zwangerschapsyoga

Iedere 2 maanden is er een partnerles. We besteden in deze les aandacht aan de rol van de partner tijdens de bevalling. De kosten voor de partner bedragen €10 per les.

Annuleren
Annuleren kan tot 2 uur voor de les begint. Alleen tijdig geannuleerde lessen kunnen worden ingehaald en dit kan bij elke andere les mits er nog ruimte is bij die les. Je kan inhalen wanneer het jou uitkomt maar het kan alleen als je nog een lopend abonnement hebt.

Op nationale feestdagen wordt er geen les gegeven. Check het actuele rooster op momo yoga om de lessen van deze week te zien.

Aansprakelijkheid
Elke vorm van bewegen brengt een vorm van risico met zich mee, dus ook bij yoga. Mocht er een blessure of iets dergelijks ontstaan tijdens of voorkomend uit de yogales, dan kan Yoga met Monique daar niet aansprakelijk voor worden gesteld. Heb je gezondheidsklachten en twijfel je over deelname? Raadpleeg dan eerst je huisarts.